Etiketter

, , , , ,

På uppdrag har jag sökt efter nattkrämer med ”lite extra kräm i” till lite billigare peng. Det är kanske så att man ofta (hoppas jag) får det man betalar för, men det behöver inte alltid vara så. Ibland betalar man för ett märke, en design, ett kändisnamn, lyxig burk, tullavgifter, importavgifter you name it!

Något som jag också vill påminna om här är mängden kräm som ska användas. Mängden är liten, kom ihåg det. Som en lite större ärta, inte mer, och det ska räcka till hela ansiktet. Annars tar de väldigt fort slut och blir väldigt dyrt att köpa in hela tiden.

I alla fall, här kommer en liten lista på nattkrämer som inte får plånboken att dra ihop sig och sätta låset på! Jag har lagt en övre gräns på 400kr, mer än så får det inte kosta idag:

En fuktighetsbevarande kräm med oljor från granatäpple och paranöt. Håller huden mjuk och smidig och ger då intrycket av att fina linjer minskats. TheBodyShop, 50ml 265kr.

 

En lättare gel, används ensam eller som booster under annan kräm. C-vitamin är en bra kick till huden och skyddar våra celler. Boostern innehåller ljusreflekterande partiklar som ger lyster. TheBodyShop, 30ml 299kr.

En rik nattkräm för torr hud från Mario Badescu som Elasto Collagen Night Cream. Innehåller olika oljor, vitamin E och A, samt berikad med collagen för att bevara hudens fuktighet och elasticitet. Finns hos eleven.se 29ml 226kr

 

Krämen har världens längsta namn och man kan hoppas att den gör själ för alla bokstäver den använder: NUXE Crème Prodigieuse Nuit Anti-Fatigue Moisturizing Cream. Krämen ska ge långtidsverkande fukt och skydda huden mot oxidativ stress, stimulera cellförnyelsen (superbra!), samt göra huden mjuk och len. Finns hos eleven.se 50ml 275kr.

 

Boots no7 Lift & Luminate Night Cream ska vara en djupt återfuktande kräm som ger både fukt och näring medan du sover. Huden blir mjukare, smidigare och mer återfuktad. Med tiden blir huden får huden också ett fastade intryck och jämnare hudton. Finns hos eleven.se 50ml 289kr

Hoppas att ni hittar en ny (eller kanske gammal) favorit!

Annonser