Etiketter

, , , , , ,

Daily Microfoliant

Fite står för Financial Independence Through Entrepreneurship och är Dermalogicas mikrolån till kvinnor i utvecklingsländer. Mikrolånet fungerar som en start till eget företagande i många olika yrkeskategorier runtom i världen.

När du köper utvalda produkter från Dermalogica kan du också bidra till att det kommer in mer pengar i den här fonden. På förpackningen finns instruktioner om hur just du kan frisätta en dollar från Dermalogica och som sedan bidrar till att fler kvinnor kan få lån till sina nya företag.

Hela 98% av alla lån betalas sedan tillbaka till fonden och går ut till nya företagande kvinnor. Det är alltså inte pengar som går in till Dermalogicas konto, utan till nya låntagare.

Produkter som du kan köpa för att bidra är:

PreCleanse – en rengöringsolja som löser smuts och makeup.
Daily Microfoliant – som ger en mild exfoliering och ny lyster.
Skin Hydrating Booster – fuktgivande koncentrat som används under dag/nattkräm, kan även vara kompliment nu på vintern under klimatkräm!
Total Eye Care with SPF 15 – skyddar, återställer och behandlar det känsliga ögonpartiet.
Intensive Eye Repair – kraftfull ögonkräm som minskar förekomsten av fina linjer.

Dermalogicas produkter finns hos salonger, spa och utvalda websshoppar.

Alla dessa produkter kommer i en speciell förpackning med en liten kod som ”löses” in på joinFITE.org för att frisätta en liten dollar. Givetvis finns det fler möjligheter att hjälpa Fite att ge mikrolån till dessa kvinnor, mer information finns på deras sida. Om man vill finns möjligheten att skänka mer pengar än den dollar som produkten genererar, men då ger man dem personligen. Det finns också möjlighet att välja vilken bransch du vill ge dina pengar till och du får uppföljning på vilken kvinna just du har hjälpt.

Visst är det en fin tanke?

Efter måndagens föreläsning hos Skin Concept i Stockholm fick alla deltagare en Daily Microfoliant med sig hem. I påsen fanns också en broschyr som förklarar Fite’s tanke och mål, samt hur man går tillväga för att lösa in sin kod.

Nu ska jag bidra till att en kvinna kan få få ett lån till att starta sin verksamhet. Gör du det också!

 

 

Annonser