Etiketter

, , , , , , , ,

Häromdagen hade jag en oönskad inkräktare på hakan, finne el classico! Det är väldigt sällan jag drabbas av denna sort och jag hade klart inget hemma som skulle mota bort den. Därför har jag surfat runt lite för att leta upp några ”quickfix”-preparat som kan hjälpa till att läka eller dölja, eller både och!

Nimue Active Blemish Control i Nimue’s Youth-serie som är speciellt framtagen för tonåringars hud. Blemish Control är för lokalbehandling av inflammationer. AHA- och salicylsyra och tea tree tillsammans med estrar av vitamin A och C hjälper till att läka inflammationer. Appliceras lokalt.

Roll-on Blemish Attack från Ole Henriksen med praktisk roll-on-kula används för lokalbehandling av inflammationer i huden. Rollern innehåller bland annat bensoylperoxid, zink och kaolin som läker huden.

Concealing Spot Treatment från Dermalogica har kommit med ny förpackning, nytt lägre pris och ny formula. Tuben gör det lättare att dosera produkten och formulan blir lättare att applicera på huden. Den nya ingrediensen johannesbröd verkar läkande och antiinflammatorisk. Används som punktbehandling på inflammationer och innehåller även pigment som döljer inflammationen, lite som en concealer.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ungefärliga priser: 170 – 420kr beroende på märke och inköpsställe.

Annonser