Etiketter

, , ,

Rosa oktober har blivit en känt begrepp för att lyfta fram forskning och medvetenhet kring bröstcancer. I år är Rosa bandet designat av mor och dotter, Helene och Elsa Billgren. Bandet symboliserar i år ”tummen upp” i form av tumavtryck på bandet.

Letar du efter rosa produkter i din butik? Jag går inte ”all-in” och köper ALLT, men om det finns ett rosa alternativ på min handlelista så köper jag det absolut. I år har det hittills blivit två Rosa bandet, morötter och chokladbollar från Gille. Och mer lär det bli! Söker ni leverantörer som erbjuder rosa alternativ och därmed skänker en slant till kampanjen kan ni kika in här: Cancerfonden. I skönhetsbranschen vill jag lyfta fram ghd, Lypsyl, Garnier och Apoteket. Men det finns många, många fler som inte är listade på Cancerfondens hemsida, bl.a Essie som ni ser här nedan som är aktiva i USA, precis som OPI som skänker pengar till USAs motsvarighet till Bröstcancerfonden.

Essie Pink about it

Essie Pink about it

I ett pressutskick kom även detta rosa lilla fluff, Essie Pink about it, med ett holografiskt rosalila skimmer. Väl lackat på nageln kan tyvärr det fina skimret bara precis anas om man kikar med förstoringsglas. I kollektionen finns även Pink works. Företaget Essie arbetar för andra året i rad med organisationen Living Beyond Breast Cancer, information och utbildning till de som drabbas av bröstcancer, både patient och familjer.

Essie Pink about it

Essie Pink about it

Essie Pink about it

Essie Pink about it

Essie Pink about it

Essie Pink about it

Annonser