Etiketter

, , , , , , , ,

Häromdagen kom ett mail med höstens nyheter från Bliss.

24-heaven, ett body balm som exfolierar milt och återfuktar.

24-heaven, ett body balm som exfolierar milt och återfuktar.

Först ut är 24-heaven, ett ”high intensity healing body balm” som ska ge supertorr och skadad hud 24 timmars återfuktgning. Balmen är berikad med mjölksyra som milt exfolierar torr och stram hud, samtidigt som den stimulerar huden till att producera och bevara fukt. Havre ska återfukta och skydda medan shea- och kakaosmör mjukgör huden. Som sagt, healing om det fungerar!
24-heaven finns i butik från september och kostar c:a 395 för 240ml.

Ex-glow-sion, triple-oxygen vitabead-infused moisture cream

Ex-glow-sion, triple-oxygen vitabead-infused moisture cream

Ex-glow-sion beskrivs som en drömkräm och ska ge huden fantastisk lyster och fukt till hud som är glåmig och torr. Bland annat innehåller den små kulor av vitamin E som ska bekämpa fria radikaler i huden, samt tre sorters syre som ska supporta cellandningen. Jag är inte tillverkare, bara konsument, är det troligt?

Jag är övertygad om att produkten kan återfukta och ge lyster, men jag ställer mig lite frågande till syret. Någon annan som kan förklara?
Krämen finns i butik från oktober och kostar c:a 595kr för 50ml.

Firm, baby firm total eye system

Firm, baby firm total eye system

Sist ut är ögonkrämen Firm, baby firm total eye system. Äntligen en ögonprodukt för hela ögonområdet. Hur ofta får man inte höra att ögonkräm bara ska appliceras på benet under ögat? Det är ju ögonlocken som börjar hänga?!

Produkten har två tuber, en kräm för området under ögat och en gel för ögonlocket. Den innehåller bl.a annat stamceller från gardenia, peptider och vitamin A som ska ge direkt och långtidsverkade effekt.

Firming gel upper lid ska givetvis appliceras på övre ögonlocket och ge ett lyft samtidigt som den på lång sikt också tightar till huden och lyfter ögonlocket. (Seriöst, det vore en dröm om det kunde fungera?)

Under-eye hydrating cream ska öka mikrocirkulationen, minska påsar under ögonen och mörka ringar, samtidigt som den innehåller en effektiv ”line filler” som ska reducera fina linjer.

Firm, baby firm total eye system finns i butik från oktober och kostar 645kr för 2×7,5ml.

Jag tycker att alla tre verkar intressanta och kommer kika närmare på dem när de finns i butik!

Annonser