Etiketter

, , , , , ,

För ett par dagar sedan kom en trevligt och skimrigt paket. Ja, jag gillar glitter och skimmer! Och lyster, och glöd! Detta paket innehöll allt det.

Nya produkterna från The Body Shop Radiance ska hjälpa till att dölja, belysa och skulptera din ansiktsdrag och lyster oavsett hudton.

The Body Shop Radiance

The Body Shop Radiance

Nytt i serien är Shimmer Waves Coral och Brush On Sunlight som är anpassade för dig med olivtonad hudton och Lightening touch i två nya nyanser, nyansen 05 för er med mörkare hudton och Universal highlighter när ni istället vill ljusa upp ett område, tex över näsrygg eller kindben.

The Body Shop Radiance

The Body Shop Radiance, Lightening touch Universal highlighter och den mörkare, 05.

Det är svårt att visa på bild exakt hur mycket lyster Universal highlighter ger, men det är mycket! Den är ljusreflekterande och skimrar fint. Nummer 05 är en ny mörkare nyans av concealer som ska passa mörkare hudton.

The Body Shop Radiance

The Body Shop Radiance Brush On Sunlight och Shimmer Waves Coral

Brush On Sunlight ska kunna svepas över hela ansiktet för att ge det en finskimrande yta. Shimmer Waves Coral med fem nyanser och magiskt fint guldskimmer används för att skulptera ansiktet, dölja och framhäva.

Nu blir det klart svårt att med en rougeborste hämta mer eller mindre av en speciellt färg i Shimmer Waves för att skulptera, men kanske är de ändå finast tillsammans i en fin blandning? Med en tunnare pensel för ögonskuggor kan de helt klart användas till ögonskuggor också.

Produkterna är fina att både titta på och använda, och ger en fin lyster och glöd åt huden. Och det kan ju behövas nu när hösten kommer!

Shimmer Waves Coral 240kr, Brush On Sunlight 265kr och Lightening touch Universal highlighter och nyansen 05 kostar 185kr och finns ute i butik nu.

Annonser