Etiketter

, , , ,

Essie Care Line

Essie Care Line

Här är ett intressant utskick från Essie Care Line; baslack, toplack, ridge fillers och redan omtalade oljan Apricot.

På pressutskickets broschyr står det ”hands are your calling card to the world” och det kan jag verkligen skriva under på. Händer och naglar är verkligen i fokus överallt; när vi hälsar och tar i hand, butiksbiträdet vid kassan eller någon som demonstrerar produkter. Händerna syns!

Utskicket innehåller:

Strong

Millionails intense care: ett baslack med aminosyror och kevlar för superstarka naglar. Ska förhindra att naglarna skivar och delar sig.

Super duper top coat: ett toplack som skyddar och stärker nageln samt ger glans till ditt lack.

Anti-aging

Fill the gap intense care: ett baslack som effektivt döljer räfflor eller andra skador på nageln. Du kan direkt se skillnaden på nageln och den ser jämn och fin ut. Lacket kan kombineras med Ridge filling base coat (se nedan) för lite extra utfyllnad.

Ridge filling base coat: Ett utjämnade baslack, för småfel eller enstaka linjer i nageln.

Care

First base, base coat: ett baslack som hjälper till att binda lack till nagel och ger en jämn yta att måla färgat lack på.

Apricot cuticle oil: en nagelbandsolja som mjukar upp och återfuktar nagelbanden. Kan användas varje dag! Innehåller många fina oljor som bomullsfröolja, mandelolja och solrosfröolja och doftar ljuvligt.

I utskicket har jag mest fastnat för Apricot, som trots sitt namn inte verkar innehålla just aprikos, såvida man inte syftar på den söta doften. Produkten i sig är en skön nagelolja som jag använder nästan varje dag.

Även Fill the gap intense care är en riktigt fin och användbar produkt som riktigt fyller ut och skulpterar nageln och ger en matt och jämn yta att lacka färg på.

Essie Care Line kostar 145kr styck.

Annonser