Etiketter

, , ,

I lördags hade vi ett trevligt get-together med goda vänner. Vi hade ett milt Halloweentema, mest för barnens skull. Det är spännande för dem att få klä ut sig och pynta här hemma. Elliot gillade de självlysande skeletten och pumporna som vi fått av farmor.

En del kanske har sett min Halloweensminkning som jag visade upp på Instagram, äntligen hittade jag det gröna läppstiftet från Viva La Diva! Jag visar makeupen här, med och utan blixt!
halloween2013001 halloween2013002Det är inga speciella eller avancerade produkter jag har använt. Helt ”vanligt” smink.

Make Up Store Microshadow Satin. En vit ögonskugga med skimmer. Den här skuggan har jag svept över min ljusa foundation, ansiktet blir klart blekare än annars och ger även ett halvläskigt skimmer. Det finns även en vit och matt  ögonskugga som heter White, Frida visar den här. Men jag valde med skimmer, jag kände att den skulle bli mer användbar även när det inte är Halloween.

The Body Shop Colour Crush Berry Cheeky, en mörkrosa skugga som verkligen syns! Den har jag lagt runt hela ögat och en bit upp på ögonlocket.

Min turkosa eyeliner är en glittrig historia från Viva La Diva, ”Turquoise”. Hyfsat lättapplicerad. Jag är inte jätteförtjust i just pensel, men den var stadig. Det går att måla flera gånger om man vill att den ska vara skarpare i färgen och ge mer täckning.

Så till mitt gröna läppstift som jag har fått jaga för att få tag i. Inte så att det verkar slutsålt utan mer att Viva La Diva inte säljs överallt. Mitt närmsta lilla köpcentra har förvisso fler av återförsäljarna som Kicks, Lindex och Cubus, men de har alla reducerat (eller inget som Lindex) makeupsortiment.

Läppstiftet har en giftig grönmetallisk färg. Sitter bra och känns inte torrt på läpparna. Jag har troligtvis ingen användning för Viva La Diva Moon walk mer än till Halloween, men kände ändå att det var en rolig färg i samlingen.

Annonser