Etiketter

, , ,

The Body Shop Adventskalender 2013

The Body Shop Adventskalender 2013

Igår landade en del av The Body Shops nyheter här hemma. Bl.a kommer förra årets fina kollektioner av Vanilla Bliss, Cranberry Joy och Ginger Sparkle tillbaka, det kommer två makeup-paletter med fina ögonskuggor, skimmer till hår och kropp, handkrämer och det jag visar här ovan; adventskalendrar!

För fjärde året i rad är det anställda hos Samhall som har monterat ihop kalendrarna, ett samarbete som The Body Shop värderar högt eftersom de båda företagen arbetar för att människors lika värde. Det är många kalendrar som ska monteras och ger 14-15 personer heltidssysselsättning i två och en halv månad.

Kalendrarna finns i tre olika prisklasser, 800kr, 1000kr och 1200kr men innehållet är värt mer än vad du betalar.

Det här är det ultimata för en skönhetsnörd eller för någon som bara vill skämma bort sig själv. För ett par år sedan hade jag en kalender från The Body Shop och vår son hade en från LEGO.. vilka mysiga morgnar vi hade tillsammans när vi satt och öppnade luckor!

Dessa tre adventskalendrar finns i butik från och med november och är du sugen på en föreslår jag att du är snabb, de brukar ta slut!

Just nu kan du tävla om en Ultimate-kalender hos The Body Shop! Klicka in i deras blogg Beauty with heart för att ta reda på hur du ska göra för att lägga vantarna på en mycket eftertraktad adventskalender!

Annonser