Etiketter

, , , , , , , , ,

Glitter och glamour till nyår!

Glitter och glamour till nyår!

Om julen är röd så är istället nyårsafton mer glitter, glamour, silver, guld och metallisk finish. Gärna en mörk sotning med lite skimmer och ett par halvtransparenta rosa läppar.

På bilden ser ni:

The Body Shop Lightening touch, en vackert skimrande highlighter som kan användas på områden du vill lyfta fram, till exempel näsrygg, kindben eller överläppens amourbåge.

Dior Addict lipstick 467 Bow, ett ljust rosa läppstift med mjuk glosskänsla.

Essie Stroke of brilliance

Essie Stroke of brilliance

Essie Stroke of brilliance från Luxeffects-kollektionen 2013, blå paljetter i klar bas som är vackert i lager med sig själv eller som topplack på annan kulör. Låt fantasin sätta gränser för din kreativitet!

Lumene Sand storm, sandlack som ger en gryning finish, men glittrar supersnyggt!

Glittrigt silverlack från LCN, piffar till vilken bas du än väljer.

OPI Kiss me at midnight från OPI:s julkollektion med Mariah Carey, ett självklart favorit ur hela kollektionen och bland sandlack. Perfekt till nyårsafton är det blått och packat med glitter och skimmer.

OPI Haven’t the foggiest från höstens tidigare kollektion, så silvrig att det ser ut som flytande krom, sjukt snyggt!

Make Up Forever 8 eye shadow palette från kollektionen Midnight glow.

Make Up Forever 8 eye shadow palette från kollektionen Midnight glow.

Från Make Up Forever kommer 8 eye shadow palette som har fina skuggor till en glamourös sminkning. En matt svart skugga som piffas till med rosa eller ljust på glitter och skimmer.

Bare minerals High shine Gold medal

Bare minerals High shine Gold medal

Bare minerals High shine i nyansen Gold medal. Jag kan inte vara den första som säger att denna hylsa är dömd till att misslyckas. När man skruvapplikatorn strösslar det lös skugga överallt. Vacker, med metallisk finish men ändå, onödigt slöseri. Med försiktighet kan man knacka ut lite produkt i ett lock man inte använder och sedan använda sin favoritpensel för lösa skuggor. Resultatet är värt det!

Bare minerals Marvelous Moxiw i nyansen Hot shot

Bare minerals Marvelous Moxiw i nyansen Hot shot

Bare minerals Marvelous Moxie, ett semitransparent gloss i färgen Hot shot. Ett gloss som har växt lite. Färgen är i sig ganska blasé, men om du redan lagt allt krut på en svart sotning räcker det bra med genomskinligt gloss. Eller de dagar du inte pallar annat ät bryn, fransar och gloss. Jag är verkligen i en Moxie-period nu, älskar detta gloss och kommer kika på fler nyanser. Bland annat ska de finnas ett rött, rött, rött som jag vill lägga vantarna på!

Hur har ni det till nyår? Firas det i stillhet hemma eller stor baluns på stan?

I år firar jag i stillhet här hemma och min pappa kommer hit och firar med oss. Jag har planerat menyn, det blir kanske inte fabulöst med lite extra gott på årets sista dag.

Så jag vill här önska Er kära läsare ett gott slut på 2013 och en fin start på 2014! Tusen tack för att ni tar er tid att läsa min blogg!

Annonser