Etiketter

, , ,

I allra kallaste februari, närmare bestämt den 12 februari, släpper The Body Shop sin vårkollektion i makeup, Spring Trend Collection.

The Body Shop Spring Trend Collection 2014

The Body Shop Spring Trend Collection 2014

Spring Trend Collection bjuder på två Shimmer cubes-paletter med fyra skuggor i varje, Brown nr 30 och Pink nr 26. Båda paletterna bjuder på skimrande skuggor som kan användas med torr eller fuktad pensel beroende på hur mycket ”tryck” du vill ha i skuggan. Shimmer cubes 4×3,5gram 295kr.

I kollektionen kommer också två nya Lip gloss, Rose och Vanilla. Lip glossen ska vara fuktbevarande, vara fyllda med glittrande lyster och ge bra färg. Lip glossen är berikade med vitaminer och ekologisk Community Fair Trade-producerad kokosnötolja. Lip gloss 12ml 130kr.

Av bilderna att döma tycker jag att båda Shimmer cubes-paletterna ser användbara ut, men den rosa tilltalar mig mer, just för att det är rooosa. Medan Pink verkligen ser ut som en vårpalett, tycker jag att Brown har mer höstiga färger. Och ja, jag längtar redan efter rosa, korall och lite vårsol!

Lip glossen från The Body Shop brukar kännas mumsiga och ge mjuka läppar, det kan vara värt att investera i ett par stycken, de ger mersmak! Och så kan man ha ett i badrumsskåpet, ett i handväskan, ett i bilen.. ja, ni fattar! 😉

Annonser