Etiketter

, ,

 

Sanotint Classic

Sanotint Classic

1-sanotintclassicSanotints gula förpackning passar bra nu till påsk och i den här tävlingen ges fyra vinnare chansen att bli vårfina i håret! Sanotint presenteras som permanent hårfärg med bland annat oliv, björk och vindruvor. Den är framtagen för att täcka grått hår vid första färgning, produkten droppar inte och ger en djup färg som inte tvättas bort.

Sanotint Classic går att använda när du ska färga hela håret, fixa till utväxt eller bara vill göra slingor. Produkten håller i tre månader från det att du har öppnat den. Välj bland 30 nyanser för att skapa din nya vårlook! Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

För att tävla gör du såhär:

1. Klicka in på www.sanotint.se och välj en färg som du vill vinna. Tävlingen avser Sanotint Classic som har hela 30 nyanser att välja bland. Skriv en kommentar här nedan om vilken färg+nummer du önskar och ange namn och giltig e-postadress för att tävla.

2. Dela det här inlägget på din Facebooksida.

Tävlingen är öppen för tävlande i Sverige eller med möjlighet att ta emot post i Sverige. Tävlingen avslutas den 21 april kl. 23:59 och vinnarna kontaktas via mail och presenteras här på bloggen efter det. Vinnaren har 48h på sig att maila tillbaka med sin postadress, annars dras en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Annonser