Etiketter

, , , , , , ,

Dagens tävling går i solens tecken! Vi ska ta och tävla ut ett paket med produkter från La Roche-Posay, ett välkänt fransk hudvårdsmärke som du kan hitta på apotek runt om i Sverige.

För mig personligen är det ytterst viktigt att skydda mig från skadliga UV-strålar. Det är inte bara på sommaren som vi behöver skydda oss från solen som bränner (UVB-strålning)  oss, utan UVA som är konstant hela året, tränger djupare ner i huden och gör att huden åldras i förtid, tappar spänst och elasticitet, samt att både UVA och UVB kan orsaka olika typer av hudcancer. I det här paketet får man det bästa av två världar, ett solskydd till ansiktet och en brun-utan-sol till kroppen! Läs gärna mer om solens strålar på Strålsäkerhetsmyndighetens hemsida!

La Roche-Posay

La Roche-Posay

I paketet från La Roche-Posay finns alltså Autohelios Brun utan sol, en gel som smälter in i huden, återfuktar och ger gradvis solbrun färg. Här finns också ett solskydd för ansiktet, Anthelios Aquagel SPF 30 är en ultralätt gel med högt solskydd. Krämen tillför både fukt och solskydd och känns lätt svalkande på huden.

Tävlingen är avslutad!

För att tävla:

1. Berätta om ditt bästa, roligaste, värsta eller tokigaste sol-minne! Har du bränt dig alldeles förfärligt, bott på en hawaiiansk ö eller vandrat i Sahara? Skriv i kommentarsfältet nedan tillsammans med ditt namn och en giltig epostadress.

2. Gilla Skincare by Malin R på Facebook och samt gilla och dela tävlingsinlägget på Facebook.

Lycka till!

Tävlingen är öppen för boende i Sverige eller med möjlighet att ta emot post i Sverige. Ett bidrag per person. Tävlingen är öppen till 24 april kl. 23.59 och de två vinnarna väljs av mig och kontaktas dagarna efter tävlingen avslutats. Vinnarna har sedan 48h på sig att maila tillbaka till mig för att lämna sin postadress. Om ingen återkoppling ges väljer jag nya vinnare.  

Annonser