Etiketter

, , , , , , , ,

 

Bangerhead Fresh me up! & Protect my hair!

Bangerhead Fresh me up! & Protect my hair!

Idag ska vi styla håret! I dagens tävling finns två paket med vardera två produkter från Bangerhead, Fresh me up! och Protect my hair!

Bangerhead har länge varit en ledande webbshop med bl.a. hårvård, makeup och parfym. Under 2013 tog man steget ut till ett eget märke, Bangerhead Professional.

– Första produkten som kom i höstas heter Protect my hair! och är ett färgbevarande värmeskydd med UV-skydd mot solens strålar och gojibär som gör ditt hår mjukt och följsamt. Protect my hair! appliceras i fuktigt hår och kan sedan fönas och stylas med värmeverktyg of your choice.

– För att fräscha upp håret mellan tvättar finns nu också Fresh me up!, ett torrschampoo som ger volym, struktur och doftar fräscht på bara några minuter. Flaskan skakas före applicering och sprayas sedan mot rötterna från cirka 20-30cm avstånd.

Så vad säger du? Klart att du vill tävla om dessa nya produkter från Bangerheads egna sortiment!

Tävlingen är avslutad!

För delta i tävlingen:

1. Jag vill att du tar reda på priset för respektive produkt, Fresh me up! och Protect my hair! och skriver det i kommentarsfältet nedan tillsammans med ditt namn och en giltig adress.

2. Dela detta inlägg på Facebook.

Tävlingen är öppen för boende i Sverige eller med möjlighet att ta emot post i Sverige. Ett bidrag per person. Tävlingen är öppen till 23 april kl. 23.59 och de två vinnarna väljs av mig och kontaktas dagarna efter tävlingen avslutats. Vinnarna har sedan 48h på sig att maila tillbaka till mig för att lämna sin postadress. Om ingen återkoppling ges väljer jag nya vinnare.  

Annonser