Etiketter

, , ,

Igår kom ett riktigt fint utskick från bareMinerals. Nyheterna som släpptes till butik i april är READY Luminizer, Prime Time BB Primer Cream och READY SPF 15 Touch Up Veil. Kanske har ni redan sett dem i butik och köpt med hem?

Jag har blivit särskilt förtjust i bareMinerals pressde sortiment och har foundation (gudagåva!), rouge och bronzer sedan tidigare utskick. Så värda pengarna om ni letar bra produkter inom makeup. De är dryga i applicering, sitter fint hela dagen och ger fint resultat.

PRIME TIME BB PRIMER CREAM DAILY DEFENSE SPF 30

PRIME TIME BB PRIMER CREAM DAILY DEFENSE SPF 30

I mitten av bilden syns Prime Time BB Primer Cream Daily Defense SPF 30 som kan användas som den är eller som primer under foundation. Primern har en lätt gul ton som ska korrigera imperfektioner i huden (dämpa rodnad) och formulan ska bl.a. också motverka torrhet, fet hud och fina linjer. I denna BB Primer Cream finns SPF 30 och antioxidanter som skyddar huden under dagen.

Jag har än så länge bara hunnit testa den på armen, där den smälter in helt och hållet, huden känns återfuktad och lite ”silkig”. Krämen innehåller bl.a. Dimethicone som brukar ge den här typen av mjuk och silkig yta. Jag vet dock inte om den smälter in i ansiktet lika bra och för er som är väldigt ljusa kanske den blir för gul.

Säljs i Light och Medium, 395kr för 30ml.

BAREMINERALS READY LUMINIZER

BAREMINERALS READY LUMINIZER

BareMinerals READY Luminizer är en lysterprodukt i två nyanser och är nog utskickets dreggelvarning. Den är liksom vacker att titta på! Vackert skimrande produkt utan att glittra eller blända resten av världen. Bara lyster som lyfter och formar ansiktet och ger lite solkysst utseende.

Palettens två färger är The Love Affair som ger en skimrande var beigerosa nyans och The Shining Moment som är skimrande guldgul. Given produkt i sommar! READY Luminizer kommer i bareMinerals mjuka kompaktdosa (som tyvärr samlar en hel det smuts!) och en spegel i locket.

BareMinerals READY Luminizer innehåller ett patentskyddat komplex som heter SeaNutritive Mineral Complex som kombinerar positivt laddade havsmineraler med antioxidanter och kallpressad kiwifröolja.

Finns ute i butik nu och kostar 395kr för 10gram.

BAREMINERALS READY SPF 15 TOUCH UP VEIL

BAREMINERALS READY SPF 15 TOUCH UP VEIL

Sista nyheten i det här utskicket är READY SPF 15 Touch Up Veil. Produkten är ett avslutande puder för att fästa makeupen, förhindra att man blir glansig och minska fina linjer. Den ska också vara bra att ha med sig under dagen för att eventuellt korrigera makeupen vid behov.

READY SPF 15 Touch Up Veil är skapad med samma kallpressade metod som READY Luminizer ovan, ett unikt SeaNutritive Complex med positivt laddade mineraler och antioxidanter samt att denna innehåller kallpressad druvkärneolja.

Även denna komma i bareMinerals mjuka dosa för READY-produkterna, den har en spegel och det följer med en lite puff för applicering. Det går även bra att använda borste, men puffen är ju smidig att ta med sig om du vill ha produkten med dig i väskan.

READY SPF 15 Touch Up Veil kommer i tre nya nyanser (Light, Medium, Tan) samt en förbättrad version av Translucent som funnits tidigare. På bilder ovan visar jag nyansen Light.

Touch Up Veil kostar 395kr för 10gram.

Alla produkterna ska finnas till försäljning från april 2014 och bareMinerals brukar finnas hos Åhléns, Kicks och de spa och hudvårdsalonger som är återförsäljare.

 

 

 

Annonser