Etiketter

,

Tillsammans med Body Sorbet släpptes även The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet som är till ansiktet. En sorbet som ska verka återfuktande och svalkande i sommarvärmen och vara ett alternativ till kräm som passar bättre på vintern.

Vitamin E Aqua Boost Sorbet innehåller något som The Body Shop kallar för ”Aqua Sphere-teknik”, mikroskopiska sfärer med fukt som kan binda fukt ”hundratals” (100? 300? 700? framgår inte) gånger sin egen vikt. The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet innehåller också vetegroddsolja (som andra produkter i Vitamin E-serien), shiasmör och sojaolja är naturligt återfuktande och mineralpartiklar ska absorbera olja och ge en matt finish.

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet

Jag upplever krämen ungefär på samma sätt som Body Sorbet. Den har en märklig konsistens, något mellan kräm och gel, halvgryning som inte smälter in med huden. När den torkat på huden kan man nästan krulla av krämen och det ser ut som man flagar. Kanske är det bara jag som upplever den så. Krämen är ändå svalkande en kort stund, troligtvis tack vare menthol som tillsatts, den biter till lite ett par minuter efter applicering men försvinner sedan helt.

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet kommer i burk (vad säger vi om burkar?) om 50ml och kostar 215kr.

 

 

Annonser