Etiketter

, , , ,

ACO Active solskydd

ACO Active solskydd

Idag kom ett paket med två nya solskydd från ACO. Active presenteras som extra vatten- och svettresistenta som ska passa den aktiva soldyrkaren om sommaren. ACO Active SPF High Sun Mousse och ACO Active SPF 20 Medium Sun Body Spray ska båda vara lätta att applicera och absorberas snabbt av huden och har båda två UVA och UVB-skydd.

Både mousse och spray ska givetvis appliceras innan man ger sig ut i solen och sedan återappliceras med jämna mellanrum under dagen. Även om solskydd beskrivs som vatten- och/eller svettresistena så mattas effekten av när man badar, svettas och torkar sig. Utifrån INCI (lista på ingredienser i produkten) innehåller ACO Active kemiskt solfilter som absorberar solstrålar och oskadliggör dem för huden. De är helt ofärgade på huden.

Ledorden för ACO är skonsamt, allergivänligt och effektivt och produkterna går genom ordentligt med tester och kvalitetssäkringar på den egna forskningsenheten innan produkterna når slutkonsument.

ACO:s produkter tillverkas i Sverige och säljs på alla apotek. Pris för Active SPF 30 High Sun Mousse är 159kr och ACO Active SPF 20 Medium Sun Body Spray kostar 149kr.

Annonser