Etiketter

, ,

En av sommarens nyheter från The Body Shop heter Drops of Youth Eye Concentrate. Kanske känner ni delvis igen namnet och sedan tidigare finns ett serum till ansiktet med just namnet Drops of Youth. För ögonen kommer alltså nu Drops of Youth Eye Concentrate och beskrivs som ”firming concentrate for smoother looking eye contour” och ska omedelbart ge ögonen ett piggare uttryck.

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Produkten kommer i en flaska om 10ml, den är försedd med både pump och roller för applicering. Eye Concentrate är berikad med stamceller från edelweiss och är tydligen känt för att ge elasticitet och verka förnyande på vår hud. Den ska även reducera fina linjer och mörka ringar runt ögonen.

Jag upplever den framför allt svalkande, både produkt och roller känns avslappnande, svalkande och lätt dränerande för ögonområdet. Den har en temporär tightning av ögonområdet som ger ett fräscht intryck. Jag har testat Eye Concentrate under juli månads absolut varmaste dagar och det har känts som en befrielse. På bilden nedan ser ni appliceringsförslag ifrån The Body Shop och ni kan tro att det känns behagligt!

Appliceringsteknik för The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Appliceringsteknik för The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate kostar 295kr för 10ml och finns ute i butik sedan 24/7, 2014.

 

Annonser