Etiketter

, , , ,

Även om vädret tryckt på pausknappen för höst och vi just nu har strålande varmt och vackert sensommarväder så är hösten ändå på gång, eller hur? Jag tänker att ni kanske vill ha något nytt till ansiktet att pigga upp er med och få strålande vacker hud?

Tävling: Gilda Cosmetic Revitalising Mask!

Tävling: Gilda Cosmetic Revitalising Mask! (värde 395kr)

Gilda Cosmetic Revitalising Mask är en näringsrik mask för torr och näringsfattig hud. Den ska ge klarare hudton, öka hudens fukthalt och därmed få mer spänst och lyster.
Masken appliceras jämnt över ansikte, hals och dekolletage, (glöm ALDRIG hals och dekolletage!), verka i 10-15 minuter och sedan sköljas av. Gilda Cosmetic Revitalising Mask kan användas 2-3 gånger i veckan.

Just nu har Gilda Cosmetic kampanj hos återförsäljare och i sin webshop, om du köper produkter för 700kr får du den här masken på köpet. Själv är jag sugen på deras AHA-produkter för hemmabruk och C-vitaminampuller. Ja, vi hudterapeuter älskar ampuller! Ultimata lyxen! Vad säger ni?

Hur vinner du den här masken?

1. Gilla bloggens sida på Facebook!
2. Klicka in på Gilda Cosmetic webshop, leta fram Revitalising Mask och ta reda på två aktiva ingredienser och skriv dem i kommentarsfältet här nedan.

Glöm inte att ange en korrekt epostadress så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst!

Tävlingen pågår fram till 18 september kl. 20.00 och är öppen för tävlande bosatta i Sverige eller med möjlighet att ta emot post i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Jag, Malin Rosenberg, är enväldig domare och väljer vinnaren.

Lycka till!

Annonser