Etiketter

, , , , , ,

I goodiebagen från eventet med Mette Cosmetique hittade jag många trevliga produkter. En del nya, andra gamla favoriter.

Goodiebag från Mette Cosmetique

Goodiebag från Mette Cosmetique

Gatineau Aquamemory Moisture replenish cream-gel är en lätt kräm men extremt återfuktande. Huden älskar!

Phyris Termasomi Spray är fuktsprayet med världens mest perfekta spraymist. Som en dröm och smekning för hud som behöver piggas upp och återfuktas under dagen.

Art Deco All in one mascara PINK RIBBON som här ikläds rosa för att uppmärksamma bröstcancer under oktober månad.

Nimue Reduct Derma Balm ska minska rodnad i huden orsakad av tex rosacea, erytem, eksem och andra faktorer som stör hudens barriär. Krämen ska hjälpa till att återställa denna barriär och hudens eget försvarssystem.

Art Deco Lip Brilliance är storsäljare hos Art Deco och det förstår jag! Det har bra hållbarhet och pigment och innehåller ett komplex av kollagen och hyaluronsyra som återfuktar läpparna, verkar anti age och gör dem fastare.

pH formula E.Y.E. recovery beskrivs som kraftfull men skonsam som innehåller ett peptidkomplex vilket ska bidra till att reducera fina linjer och mörka ringar kring ögonen. Krämen kan även användas under ögonbrynen för ett omedelbart lyft och verka uppstramande. (Gissa om jag ska testa!?)

Kalahari Soothing lips innehåller ricinolja, kanelillavax och solrosolja som ska lugna torra och nariga läppar. Kommer passa perfekt i vinter!

Har ni testat några av dessa produkter, eller kanske andra produkter från märkena?

 

 

Annonser