Etiketter

, , , , , , ,

För ett par veckor sedan kom denna söta necessär i brevlådan. Märket heter Pai Skincare  och är certifierade (av Soil Association) ekologiska produkter speciellt framtagna för känslig hud. Pai Skincare tillverkas av noga utvalda ingredienser för att lugna reaktiv hud och innehåller inte tex parfym eller alkohol. Produkterna är dessutom veganvänliga.

Pai Skincare Instant Calm för känslig hud

Pai Skincare Instant Calm för känslig hud

Necessären innehåller ett travel kit med rengöring, ansiktsvatten, dagkräm och en muslinduk som används när du tvättar av ansiktet samt att det är milt exfolierande.

Innehåll:
– Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, 25 ml.
– Lotus & Orange Blossom BioAffinity Skin Tonic, 12 ml.
– Chamomille & Rosehip Calming Day Cream, 10 ml.

Jag har inte hunnit testa något från Pai Skincare, men av beskrivningen låter det som något jag definitivt kan ha som komplement vintertid. Under vintertid blir min hud torr, röd, känslig och irriterad och behöver då extra mycket kärlek. Andra produkter som verkar intressanta i Pai Skincares sortiment är deras oljor, (vem älskar inte ansiktsoljor!?), och de låter lyxiga och välgörande!

Jag tycker att priserna är överkomliga, necessären ovan kostar 250kr och rengöringen som finns i tre storlekar (50ml, 100ml och 250ml) kostar mellan 180-440kr.

Du kan köpa Pai Skincare online hos Swedish Beauty Factory.

Har du testat något från Pai Skincare?

 

 

 

Annonser