Etiketter

, , , ,

Tyska märket Biodroga MD från kurbadsstaden Baden-Baden har en filosofi om varaktig förbättring av ditt hudtillstånd och produkterna ska innehålla ingredienser med bevisad vetenskaplig effekt.

Biodroga MD Moisture Set

Biodroga MD Moisture Set

Jag har fått hem ett Moisture Set med rengöring, peeling, serum och kräm i en behändig necessär. Rengöring och peeling på 15ml, serum och kräm på 30ml. Det är rätt bra storlekar på ett så kallat ”prova på kit”. Många krämer i fullstorlek är ju inte större ärn 30ml så det är en helt rimlig storlek och man kommer få en bra idé om hur den fungerar.

Biodroga MD Moisture Set

Biodroga MD Moisture Set

Jag har även fått hem Even & Perfect CC Cream med SPF 20 som är begåvad med begreppet ”colour correction”. Färgen ska alltså anpassa sig efter din egen hudton och jämna ut den. Jag har börjat testa den så smått här och återkommer med ett utlåtande längre fram.

Biodroga MD Moisture Set och CC Cream

Biodroga MD Moisture Set och CC Cream

Biodroga MD finns hos bland annat hos Skincity.se! Moisture Set kostar hos dem 599kr och CC Cream (40ml) 439kr.

För mig har Biodroga MD varit ett sådant märke ”man hört talas om att det finns utomlands” och även om det nu funnits i Sverige i några år verkar marknaden ganska liten än så länge. Är det någon läsare här som kanske testat produkter från Biodroga MD?

 

Annonser