Etiketter

, , , , , ,

För två veckor sedan började jag med ett nytt tema på bloggen, nämligen just detta ”veckans mest lästa”. För dig som inte hinner, orkar eller vill läsa bloggen alltid kanske vill ha en snabb uppdatering då och då? Den kommer numera se ut så här och heta Veckans mest lästa. Den kommer dock troligtvis inte dyka upp varje vecka, men med jämna mellanrum i alla fall.

I veckan som gått har det sett ut såhär:

  1. Tävlingen med den fina julkitet från IDUN Minerals seglade snabbt upp på förstaplatsen den här veckan. Har du missat den kan du klicka här!
  2. Swiss Clinic Skin Roller är bland de mest lästa på bloggen och det tycker jag såklart är jättekul! Har du testat, eller är nyfiken, läs gärna mer här!
  3. Inlägget om den lyxiga julkalendern från Babor som nu finns hos salonger och spa blev snabbt populärt, inte alls konstigt, det är den ultimata presenten till din hud! Hudens kondition byggs upp successivt och boostas med 24 ampuller. Läs mer i inlägget här!
  4. Ett nytt märke att testa: BiodrogaMD! Jag upplever att Biodrogas produkter är på frammarsch i Sverige och det ska blir intressant att följa utvecklingen och testa produkterna i denna necessär.
  5. Filorga är en fuktbomb till din hud och fokuserar på antiage och på sikt reducera fina linjer. Produkterna finns bl.a hos Kicks till hyfsade priser!

Tack till er alla nya och gamla läsare som kikar in i bloggen! Ha en skön söndagkväll!

 

 

Annonser