Etiketter

, , , , ,

Inför julen erbjuder Gilda Cosmetic ett AHA-kit till ett förmånligt pris. Kitet innehåller tre produkter: AHA Mask, AHA Gel och AHA Lotion och kostar 999kr. (ordinarie pris för dessa tre produkter är 1677kr.) Produkternas fokus ligger på ekologisk AHA som verkar antiage, exfolierar och ger huden ny lyster.

Lyxigt AHA-kit levereras i en Gildabox. 999kr.

Lyxigt AHA-kit levereras i en Gildabox. 999kr.

Lyxigt AHA-kit levereras i en Gildabox. 999kr.

Lyxigt AHA-kit levereras i en Gildabox. 999kr.

  • AHA Gel är en lätt fuktbevarande (viktigt nu under vintern) gel med avslappnande och stimulerande egenskaper som ska förebygga linjer och samtidigt ge huden lyster. (40ml ord. pris 749kr)
  • AHA Lotion är ansiktsvattnet som milt exfolierar huden och minimerar linjer i ansiktet. (125ml ord. pris 519kr)
  • AHA Mask är en gelmask som förnyar och och släpper fram en mer spänstig och ungdomligare hud. Den ska minska porstorlek (??) och pigmentfläckar, göra huden mjuk och binda fukt. (50ml ord. pris 409kr)

Jag fick några proffstips från Benjamin Liljeblad som är auktoriserad hudterapeut och säljare på Gilda Cosmetic; hemligheten med AHA är att man ska vara försiktig i början, för att vänja huden vid AHA-syror.

  • AHA Gel och AHA Lotion ska användas varannan kväll under tre veckor och sedan varje kväll i tre veckor. Efter dessa sex veckor som inkörsport kan man öka till både morgon och kväll, om huden tål det och man känner att det behövs.
  • AHA Gel ska ses som en serum och användas under din vanliga kräm.
  • Känslig hud mår bäst av att man använder AHA-produkter varannan dag, så känns dig fram och pusha inte huden. Du ska ta hand om den, inte förstöra den!
  • AHA Mask används en gång per vecka under de tre första veckorna och endast i fem minuter. Sedan kan tiden ökas på, upp till max 15 minuter och eventuellt två gånger i veckan. (Något säger mig att den är effektiv!)

Bland dessa produkter har jag AHA Lotion sedan tidigare, och det har blivit en riktig favorit som jag hade tänkt köpa igen!

Julkitet med AHA-produkterna finns att köpa i Gilda Cosmetics webshop, besök dem gärna här!

Annonser