Etiketter

, , , , ,

I de tre sista luckorna hittar vi superserumet Sea Creation The Serum, och det ser ut som havsvatten med plankton i. Sea Creation it is och beskrivs som ”the source of deep beauty”. Denna fluid är exklusiv för kalendern men egenskaperna återfinns i den ultimata antiage- och lyxiga serien Sea Creation som har bland annat kräm, serum och ögonkräm till det hiskeliga priset av $400-500. DOLLAR alltså.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1a0/23301123/files/2014/12/img_7699.jpg
Babor Sea Creation som serie innehåller antiagingproteiner och exklusiva grönalger som ska ge fastare hud som ser yngre ut.

Just ikväll när jag tog den sista fluiden (lite sorgligt!) passade jag på att göra peeling först och sedan följa upp med en alldeles underbar ansiktsmask.

Peelingen Skin refining peeling från MD Biodroga med fruktsyror appliceras på huden och får verka några minuter. Den känns väldigt mild men är ändå effektiv, huden känns len och mjuk ut efteråt.

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Mask har jag recenserat innan, har ni missat det kan ni klicka här och läsa. En mask väl värd sitt pris i både effektivitet och mängd produkt i burken.

Annonser