Etiketter

, ,

Det är inte ofta som jag enbart visar upp vackra pressbilder utan produkter att referera till, men ibland sveps jag med av tjusiga ord och tilltalande bilder. Japanska Sensai är ofta ett sådant märke som inger lyx, tyngd, spänning och är generellt väldigt bra på det dem gör.

SENSAI Cellular Performance Extra Intensive Care

SENSAI Cellular Performance Extra Intensive Care

Sensais nyheter i serien Cellular Performance heter Extra Intensive Care och lovar resultat redan första dagen! Serien har precis släppts den här veckan och sådär lagom marknadsföringsmässigt perfekt när vår hud kan kännas som mest trist och grå.

Serien ska ge huden en energikick, elasticiteten ska förbättras och får ny lyster och ska passa hud som behöver ny energi efter till exempel ”lång tids sjukdom, för mycket stress eller en åldrande hud”.

Extra Intensive Care ska vara fullproppad med alger, ”komplex” (ofta sammansättningar av olika ingredienser som företagen, inte bara Sensai,  inte alltid redovisar), aminosyror och silke som ska stödja och förbättra hudens funktioner och göra den smidig igen.

Sensai Extra Intensive Cream ska med sina oljor smälta på huden och arbeta med hudens fasthet och elasticitet samt direkt ge ett ”revitaliserande” (förnyat, ny energi) utseende. Pris 2965kr.

Sensai Extra Intensive Essence ska användas som serum under din dagkräm och ska strama till huden och precis som krämen ge energi till huden. Essencen ska vara utvecklad med ett så kallat ”Deep & Quick Penetration”-formula (låter hur bisarrt som helst!) och ska alltså tas upp av huden fort. Pris 2735kr.

Ja, serien är såklart inte till vem som helst. Även om ingredienserna är lyxiga och Sensai ofta ligger i teknologins framkant när det gäller hudvård, så kan priset på nästan 6000kr för denna duo avskräcka vem som helst.

Men nyfiken kan man vara!

Annonser